Det börjar närma sig
Efter maj månad har gått är det bara en månad kvar innan jag far iväg på mitt livs stora äventyr. Tiden bara flyger iväg, det finns så mycket jag vill hinna innan jag åker men jag har insett att jag måste prioritera en del saker. Jag håller ju till exempel på att jobba för att få mitt efterlängtade körkort samtidigt som jag pluggar och försöker få tid att umgås med familj, vänner och pojkvän. Inte nog med det har jag även börjat jobba på Lager 157. :) 
 
Inför min resa till USA är det en del saker jag måste fixa. Bland annat ett ESTA-visum som jag och pappa ska kolla på i helgen. Jag har även en del blanketter att fylla i. Dessutom så måste jag köpa fler sommarkläder för som ni vet är det ju ett helt annat klimat där än här uppe i norra Sverige. Innan min resa till USA hinner jag även åka till London en sväng med kyrkan. För er som känner mig så vet ni att jag och min familj var där under påsklovet. Älskar staden, människorna och byggnaderna! Det är så mysigt. Det känns bra att jag har varit iväg på två resor innan jag åker för det gör att jag kan känna mig mer trygg när det kommer till kontroller på flygplatser, checka in bagage o.s.v. 
 
Mina tankar och känslor är som det var när jag skrev förra inlägget, väldigt blandade. Jag är supertaggad samtidigt som jag är otroligt nervös och spänd inför vad som komma skall. Men som jag skrev i mitt förra inlägg har jag en Gud som kommer vara med mig oavsett vart jag än befinner mig, det känns tryggt. 
 
Jag ville bara ge er en uppdatering om läget så här ungefär en och en halv månad innan jag far. Vi får se om det kommer något till inlägg innan min resa, annars så hörs vi när jag är i USA!