88 dagar kvar
Hej och välkommen till min blogg! En del av er kanske vet att  jag förut har haft en fotoblogg som jag nu lagt åt sidan. Denna blogg kommer däremot inte att handla om foto utan om mitt äventyr i USA i sommar.
 
Jag gick nyligen in på en sida där man kan räkna ut hur många dagar det är mellan två datum. Jag räknade ut att det är 88 dagar kvar tills jag befinner mig på ett plan till andra sidan jorden. Idag när jag satt på bussen hem från skolan så gick det verkligen upp för mig att jag ska till USA i sommar. Whaaat!! För er som känner mig väl så vet ni att jag är en person som gillar rutiner och det vardagliga. Jag är också väldigt eftertänksam och inte så spontan av mig. När jag fick det här erbjudandet så sa jag direkt "Det här är ingen Vilma-grej". Jag börjar längta hem efter en helg på en annan plats, hur ska jag då klara mig en sådan lång tid i ett annat land på andra sidan jorden? Dessutom är inte min engelska den bästa heller, jag kan föra vardagliga konversationer men det blir inte alltid grammatiskt korrekt eller bra uttal. Innan jag tackade ja till att fara så hade jag bett under en tid. Jag sa till Gud "Om du vill att jag ska fara då måste det kännas rätt i hjärtat och även för de närmaste i min omgivning". Efter några veckor och när jag hade pratat med alla så tog jag beslutet att jag ska spendera stora delar av min sommar i USA. Det känns bra, roligt, givande men också väldigt nervöst. Men med Gud vid min sida och skype-samtal då och då så kommer jag att klara det och tänk vilket äventyr det blir!
 
Som jag skrev tidigare så kommer denna blogg handla om mitt äventyr i USA. Här kommer jag försöka uppdatera er minst en gång i veckan om vad jag gör på dagarna, publicera bilder och skriva ner mina tankar om allt som jag är med om.
 
Tack för att ni vill följa min resa!